Booksetc

Booksetc

Om bloggen

Tipsa dina vänner om bra böcker, filmer, utställningar, konserter,
skivor, tv-program, hemsidor eller annat trevligt!
Obs! Du behöver inte skriva långa proffsiga recensioner- det räcker med några rader.
På min hemsida finns nu under "Lästips" alla de bokrekommendationer som tidigare lagts in där.
www.lillemor.net
Nya rekommendationer läggs in här på bloggen, eftersom det är mycket smidigare.


Om du är inne på bloggen och vill vara med, eller om du redan är med men glömt ditt lösenord: Maila till mig! mimi@lillemor.net
Jag har tidigare bara skickat er en ny inbjudan, men nu har jag kommit på, att jag först måste ta bort det gamla lösenordet; sen skickas ett nytt till er. Ni kan ändra ert lösenord till ett nytt enklare, genom att gå in under redigera. Det verkar inte som om man kan gå in på sidan från registreringslänken mer än första gången. Gör ett bokmärke av sidan, så hittar du in nästa gång.

Har ni synpunkter på detta eller annat, gå in på tjôt!

Och bergen svarade av Khaled Hosseini.

BöckerPosted by Lillemor Mon, February 03, 2014 18:11:02

Den första e-bok jag läste på min platta blev ingen besvikelse. Författaren till Flyga drake och Tusen strålande solar berättar åter om människoöden i Afghanistan. Historien spänner över en hel generation, alltså både före, under och efter kriget, och är en hjärtslitande historia. Familjen bor i Shadbag. En bror tar kärleksfullt hand om sin lillasyster efter mammans död, men fattigdomen tvingar pappan att sälja henne... Sen breddas historien och vi får följa olika personers öden, en del centrala för syskonen, en del mer perifera. Vi kommer till Kabul, Grekland, Paris... Mot slutet knyts säcken ihop och vi får veta hur det har gått för familjen... Mycket bra bok!

  • Comments(2)//booksetc.lillemor.net/#post112