Booksetc

Booksetc

Om bloggen

Tipsa dina vänner om bra böcker, filmer, utställningar, konserter,
skivor, tv-program, hemsidor eller annat trevligt!
Obs! Du behöver inte skriva långa proffsiga recensioner- det räcker med några rader.
På min hemsida finns nu under "Lästips" alla de bokrekommendationer som tidigare lagts in där.
www.lillemor.net
Nya rekommendationer läggs in här på bloggen, eftersom det är mycket smidigare.


Om du är inne på bloggen och vill vara med, eller om du redan är med men glömt ditt lösenord: Maila till mig! mimi@lillemor.net
Jag har tidigare bara skickat er en ny inbjudan, men nu har jag kommit på, att jag först måste ta bort det gamla lösenordet; sen skickas ett nytt till er. Ni kan ändra ert lösenord till ett nytt enklare, genom att gå in under redigera. Det verkar inte som om man kan gå in på sidan från registreringslänken mer än första gången. Gör ett bokmärke av sidan, så hittar du in nästa gång.

Har ni synpunkter på detta eller annat, gå in på tjôt!

Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson

BöckerPosted by Lillemor Mon, February 03, 2014 18:16:34

En liten bok om förälskelse och förälskelsens smärta. Att vänta på att någon ska ringa, att tolka och övertolka, pendlandet mellan hopp och fruktan... Lena Andersson skildrar initierat (hon måste ha varit med om det!) passionens livgivande/förlamande verkningar allt efter hur objektet för förälskelsen beter sig – eller inte beter sig.
Läs den!
(Den här boken lånade jag till läsplattan från biblioteket. Var inne på biblioteket (fysiskt!) och fick kod o instruktioner för hur det gick till att låna och läsa. När detta väl är gjort sköter man lånen från läsfåtöljen...)

  • Comments(0)//booksetc.lillemor.net/#post113