Booksetc

Booksetc

Om bloggen

Tipsa dina vänner om bra böcker, filmer, utställningar, konserter,
skivor, tv-program, hemsidor eller annat trevligt!
Obs! Du behöver inte skriva långa proffsiga recensioner- det räcker med några rader.
På min hemsida finns nu under "Lästips" alla de bokrekommendationer som tidigare lagts in där.
www.lillemor.net
Nya rekommendationer läggs in här på bloggen, eftersom det är mycket smidigare.


Om du är inne på bloggen och vill vara med, eller om du redan är med men glömt ditt lösenord: Maila till mig! mimi@lillemor.net
Jag har tidigare bara skickat er en ny inbjudan, men nu har jag kommit på, att jag först måste ta bort det gamla lösenordet; sen skickas ett nytt till er. Ni kan ändra ert lösenord till ett nytt enklare, genom att gå in under redigera. Det verkar inte som om man kan gå in på sidan från registreringslänken mer än första gången. Gör ett bokmärke av sidan, så hittar du in nästa gång.

Har ni synpunkter på detta eller annat, gå in på tjôt!

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

BöckerPosted by Lillemor Sun, July 13, 2014 13:38:12
Så härligt att läsa en bok där kärlek, vänskap och allmän hygglighet segrar! Det är en feelgoodbok, rekommenderad i Gokväll (tror jag). Ibland tycker jag att denna kategori böcker blir väl fjantiga och överdrivna ( exempelvis Hundraåringen som...), men den här boken innehåller ömsinta och humoristiska porträtt av personer i en amerikansk håla. En svensk boknörd kommer och sätter fart på livet i Broken Wheel, som hålan heter. Boken är Bivalds debut.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.